Wij zijn Schäffer Nederland!!

U hebt in de pers misschien gehoord dat er een verandering plaats heeft gevonden met betrekking tot de verkoop van Schäffer in Nederland. Sinds kort is de firma Schäffer Nederland te Zeewolde opgericht voor de distributie van Schäffer in Nederland. Bromach BV heeft zich aangesloten bij Schäffer Nederland en blijft, samen met haar dealers, verantwoordelijk voor de verkoop en service van Schäffer voor de regio Friesland, Groningen en Drenthe.

Het leveringsprogramma van Bromach bestond al sinds 2016 uit de rode lijn Schäffer compact-, wiel- en telescoopladers. Vanaf heden is het leveringsprogramma uitgebreid met de gele lijn compact-, wiel- en telescoopladers. De gele lijn is in eerste lijn opgezet om aan de eisen van de bouw en industrie tegemoet te komen. Door een lagere en langere voorwagen is het hefvermogen van de “gele” machines iets hoger, dus ideaal voor bijvoorbeeld bestratingsbedrijven die een compacte machine zoeken die veel tillen kan.

Op de bijgaande foto’s is te zien dat de eerste gele machines inmiddels bij Bromach gearriveerd zijn. Meer info op onze website www.bromach.nl/schaffer/ en op www.schaffer.nl