Op de Krone Voederwinningsdemonstratie hebben we weer eens de resultaten van effectieve verlichting meegemaakt. We merken nu al dat het wintertijd is. Koude, donkere dagen met steeds minder zon. Als boeren werken we natuurlijk het liefst in daglicht, waarbij we alles goed in de gaten kunnen houden. Maar ook in de winter, maken deze harde werkers van Nederland lange dagen. Om het werk net zo snel en effectief uit te kunnen blijven voeren tijdens de donkere dagen, moet uw machine de juiste verlichting hebben.

Loop geen risico met ontbrekende of slecht werkende verlichting

Goede verlichting op uw landbouwvoertuig zorgt ervoor dat gevaarlijke situaties vermeden worden. Niet alleen wanneer u op uw land aan het werk bent is goede verlichting van onschatbare waarde, ook wanneer u een stukje de weg op moet. Doordat landbouwvoertuigen veelal een lagere snelheid hebben dan autovoertuigen, is de juiste verlichting onmisbaar. U ziet niet alleen beter, u wordt beter gezien door anderen!

Verlichting en andere onderdelen voor uw landbouwmachine

In ons goed uitgeruste magazijn hebben we alle onderdelen voor uw landbouwmachine. Wanneer u een onderdeel voor 16:00 uur bestelt op een werkdag, heeft u het de volgende dag al in huis! Alle gangbare vervangings- en slijtonderdelen hebben wij voor u op voorraad. Dit zijn de originele onderdelen waardoor u verzekerd bent van optimale kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.