Ondanks de rare tijd waar wij met zijn allen in zitten, willen wij toch ook positief nieuws brengen. In onze werkplaats lopen wij al geruime tijd tegen onze grenzen aan qua ruimte. De machines zijn de laatste jaren alleen maar groter geworden en daarbij is het aantal collega’s toegenomen. Al met al kraakt dit dus al een tijdje.

De volgende stap in de tijdlijn van Bromach

Wij zijn dan ook blij de volgende stap aan te kunnen kondigen op de “tijdlijn van Bromach”. In mei gaat Bouwbedrijf Lont beginnen met de uitbreiding van onze bestaande werkplaats. De werkplaats wordt meer dan verdubbeld, tevens wordt de kantine aangepakt en ook in vloeroppervlak verdubbeld. Met deze stappen kunnen wij adequater inspelen op de wensen van onze klanten en kunnen onze monteurs efficiënter en comfortabeler de voorkomende werkzaamheden uitvoeren. De bedoeling is dat de bouwwerkzaamheden richting september voltooid zullen zijn.

Een impressie van de nieuwbouwplannen

De bijgevoegde animatie geeft een goed beeld hoe één en ander er straks uit gaat zien. Het wordt gerealiseerd door: Bouwbedrijf Lont, Bakker Hekwerk & Montage en De Haan Installatie Wijnjewoude.