Teagle 808 S Stroverdeler

In Voorthuizen is het bedrijf van J. Konstapel gevestigd. Konstapel heeft een  pluimveebedrijf met ruimte voor zo’n 20.000 eenden.

Het bedrijf heeft een Teagle 808 S stroverdeler. De machine is al een aantal jaar in gebruik en voldoet heel goed. “We hebben andere stroverdelers getest maar die konden niet het resultaat brengen wat de Teagle wel brengt.”, aldus Konstapel. De Teagle 808 S wordt elke dag gebruikt. Er wordt elk jaar ongeveer 5 ha stro binnen gehaald om te verstrooien in de eendenstal.

Het bedrijf heeft een Teagle 808 S met electrische bediening. De electrisch bediende versie is nauwkeuriger en gemakkelijker om de verdeler mee af te stellen. In combinatie met de draaibare uitblaasopening kan heel precies het perfecte strooiresultaat behaald worden, vindt de ondernemer.

Voor de rest kan niet anders gezegd worden dan dat de Teagle heel erg goed bevalt. Het is een ideale machine, al helemaal omdat een lichte trekker voldoende vermogen levert. Konstapel gebruikt een 35 pk trekker. Deze kan het gemakkelijk doen.

Teagle review 1

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag