De verschillende soorten landbouwmachines

[dropcap size=small]W[/dropcap]anneer u op zoek bent naar een landbouwmachine, komt u er al snel achter dat er honderden verschillende soorten landbouwmachines te verkrijgen zijn. Maar hoe weet u nu welke machine het beste bij uw bedrijf, uw wensen en uw behoeften aansluit? Het begint allemaal bij het vaststellen van het doel waarvoor u de machine wilt gaan gebruiken. Heeft u dit concreet vastgesteld? Dan kan het kiezen beginnen! In dit artikel vertellen we u over de bekendste landbouwmachines en de doelstellingen waar zij het meest geschikt voor zijn. Wilt u graag persoonlijk advies op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Alles voor de oogsttechniek

Het verbeteren van efficiëntie en slagkracht heeft altijd de hoogste prioriteit in de ontwikkeling van de landbouwmachines van Krone. Dankzij de juiste mix van de wil tot innoveren, know-how en klantcontact behoort Krone tot één van de leidende producenten wereldwijd. Ons assortiment omvat Schijvenmaaiers, Cirkelschudders, Cirkelharken, Opraap- en opraapdoseerwagens en Grootpak- en Rondebalen persen. Daarnaast produceert Krone twee zelfrijders, de Big M en de Big X, die u uiteraard ook in ons assortiment vindt! Neem gerust een kijkje.

Soorten landbouwmachines voor voermenging en dosering

Siloking is één van de bekendste namen op het gebied van voermengwagens. Met toekomstgerichte innovaties en moderne technologieën worden machines ontwikkeld om eenvoudig en effectief voer te mengen en gelijkmatig te doseren. De kleinste (getrokken) voermengwagen van Siloking heeft een inhoud van 5m3 en voert ca. 35 koeien per trommelvulling. De grootste (stationaire)voermengwagen heeft een inhoud van maar liefst 80m3! Hierbij hangt uw keuze dus af van het aantal stuks vee dat u per vulling wilt kunnen voeren. Neem hier een kijkje in ons Siloking assortiment.

Soorten landbouwmachines voor voertechniek, mestverwerking en silagetechniek

In Europa staat Redrock bekend om zijn efficiënte kuilhappers, structuur besparende Vari-Cut voermengwagen en onderhoudsarme mestpompen. De machines van Redrock zijn geoptimaliseerd voor het zware werk. Efficiëntie, compactheid en eenvoudige bediening staan centraal in het modern ontwerp van Redrock landbouwmachines. Neem gerust een kijkje in ons Redrock assortiment.

Compactladers, wielladers en telescoopladers

Het Duitse topmerk Schäffer levert vermogensklassen van 15 KW (20 pk) tot 115 KW (157 pk). Inmiddels wordt er al ruim 50 jaar laders ontwikkeld voor allerlei uiteenlopende doeleinden. Schäffer biedt exact de lader die het beste bij uw bedrijf en werkzaamheden past. Van krachtige compactladers tot robuuste telescoopladers! Daarom is het ook geen verrassing dat gebruikers zo tevreden zijn met dit wereldmerk. Neem eens een kijkje in ons Schäffer assortiment.

Kalk- en kunstmeststrooiers

Bredal is uw favoriete keuze wanneer u op zoek bent naar kalk-, kunstmest- zand- en zoutstrooiers. Al meer dan 50 jaar produceert dit Deense merk kalk- en kunstmeststrooiers van een zeer hoge kwaliteit. Het doel van Bredal hierbij is om hoogwaardige, robuuste machines te bouwen die daarnaast ook eenvoudig te bedienen zijn. Neem gerust een kijkje in ons assortiment Bredal landbouwmachines.

Het wikkelen en verwerken van balen

Krone en Tanco zijn de beste keuze wanneer u op zoek bent naar verschillende soorten landbouwmachines voor het wikkelen en verwerken van balen. Sinds jaar en dag produceert en levert Krone alom gewaardeerde en innovatieve ronde balenpersen met een tal extra opties. Het programma van Tanco loopt van minibalenwikkelaars tot grootpakwikkelaars. Een Tanco wikkelaar kan voor zowel ronde als vierkante/rechthoekige balen worden gebruikt. Neem een kijkje in het Krone assortiment en in het Tanco assortiment.

Bromach helpt u aan de juiste machine

Weet u niet welke soorten landbouwmachines het meest geschikt is voor uw bedrijf en uw doelstellingen? Dan bieden wij u ook de mogelijk een afspraak te maken voor een demo machine. Hiermee komen we dan met de machine naar uw bedrijf toe. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe een specifieke machine de effectiviteit van uw onderneming kan vergroten. Wilt u persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag