Innovatie: volledig elektrische zelfrijdende voermengwagen.

Siloking TruckLine 4.0 eTruck 8 is een zelfrijdende voermengwagen met volledig elektrische aandrijving voor het mengen, transporteren en doseren van voer.

Siloking is de eerste fabrikant welke een zelfrijdende voermengwagen produceert met een inhoud van 8 m³ met een volledig elektrische aandrijving, de Siloking TruckLine 4.0 eTruck 8.

Eén acculading van de TruckLine 4.0 is voldoende voor drie mengsels, voor een bedrijf van ongeveer 100 stuks melkvee. exclusief droge koeien en jongvee. De accu heeft een 80V gelijkspanning, hierdoor zijn het onderhoud en reparaties uit te voeren door een landbouwmechanisatiebedrijf.

Met een volledig elektrische voermengwagen maakt het bedrijf een stap verder richting de toekomst en geeft de melkveehouder de mogelijkheid om van vele voordelen gebruik te maken. Bijvoorbeeld de operationele en onderhoudskosten kunnen aanzienlijk verlaagd worden. Bijvoorbeeld door de besparing van brandstof aldus Siloking directeur Georg Mayer.

De aankoop van de Siloking TruckLine is met name interessant voor bedrijven met bestaande laadtechniek doordat de Siloking TruckLine niet zelfladend is.

De grote gekante mengtrommel met een inhoud van 8 m³ zorgt voor een snelle en homogene menging, tevens is het verwerken van ronde balen geen probleem.

Door de compacte bouw van de TruckLine met een lengte van 6350 mm, een breedte van 2280mm en een hoogte van 2250 mm is de machine speciaal ontworpen voor bedrijven met smalle doorgangen, lage stallen of beperkte doorrijhoogten. De traditionele Siloking achterwielbesturing maakt de machine bijzonder wendbaar.

Standaard is de machine uitgerust met Siloking Data (draadloos weegsysteem met gratis Feeding Management software), een display met de machinefuncties, een achteruitrijcamera, de ruime Allround cabine met 180° rondom zicht, verwarmde buitenspiegels, werklampen en een stroring.

Optioneel zijn een voerschuif, mineralenvultrechter met inbrengvijzel en verschillende losmogelijkheden leverbaar.

 

Voor meer informatie en specificaties gaat u naar ons machine aanbod

 

  • SILOKING TruckLine