Schäffer shovel koopt u bij Bromach

Een Schäffer shovel, ook wel ‘wiellader’ genoemd, wordt voornamelijk gebruikt voor het verzetten van grond. Er zijn echter meerdere doeleinden waarvoor de shovels van Schäffer gebruikt kunnen worden. Schäffer shovels staan overigens ook bekend om hun kracht. Ze behoren tot een dynamische klasse shovels die allemaal het volgende gemeen hebben: betrouwbaarheid, kracht en onderhoudsvriendelijkheid. Met een Schäffer shovel zijn al uw zwaardere industrie- en landbouwwerkzaamheden zo gepiept! De Schäffer shovel specialisten van Bromach staan voor u klaar met vrijblijvend advies en antwoord op al uw vragen!

Dynamiek van de Schäffer shovel

De compactheid van deze shovel maakt het een dynamisch inzetbaar machine voor al uw werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Deze shovel leent zich er ook voor met verschillende opties uitgerust te kunnen worden. Zo kan onder andere de hefhoogte worden aangepast tot wel 3.80 meter! Ideaal voor het snel laden van goederen en producten op grotere hoogtes! Vaak denkt men dat een machine pas krachtig genoeg is wanneer deze groot is. De compacte Schäffer shovel bewijst echter het tegendeel! Deze shovels zijn gebouwd voor de zwaardere werkzaamheden terwijl comfort en compactheid niet uit het oog zijn verloren.

Comfort in de Schäffer shovel

Wanneer u hard aan het werk bent en een paar uurtjes in uw machine moet doorbrengen is het wel zo fijn dat deze ook comfortabel is. De Schäffer shovel biedt het hoogste comfort tijdens de zwaarste werkzaamheden. Zo zijn de cabines ontworpen als zeer ergonomisch werkplaats. Dit betekend dat de gehele cabine is ingericht en afgestemd op de behoeften van de chauffeur. Met genoeg beenruimte, grote ramen, comfortabele stoel en een goed in de hand liggende joystick waant u zich tijdens het rijden in een wereld van comfort. Zo blijft de chauffeur ook na een lange werkdag fit in een Schäffer shovel.

Schäffer shovel van Bromach

Bent u op zoek naar een Schäffer shovel van de hoogste kwaliteit met de beste service? Dan bent u bij Bromach aan het juiste adres. Onze specialisten staan namelijk 24/7 voor u klaar! Ook wanneer u een onderdeel wilt vervangen is dat direct geregeld bij Bromach, Wij zorgen er namelijk voor dat we een ruime voorraad aan onderdelen hebben voor al uw spoedgevallen. Onze servicemonteurs worden ook nog eens jaarlijks getraind zodat zij helemaal up-to-date zijn van alles laatste ontwikkelingen op het gebied van uw industrie- en landbouwmachines. Heeft u vragen over ons ruim aanbod Schäffer shovels of andere landbouwmachines? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Met jarenlange ervaring op het gebied van industrie- en landbouwmachines geven wij u betrouwbaar advies zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag