Na een werkzame periode van ruim 50 jaar, waarvan 25 jaar bij Broekens en Bromach.

Is de tijd daar dat Dolf de Boer, in hart en nieren Krone vertegenwoordiger, van zijn welverdiende pensioen gaat genieten.

 

Vrijdag 1 april (nee het is geen grap) was het afscheidsfeest een feit.

’s Morgens is Dolf verrast door enkele van onze medewerkers met een ontbijtje, er is een groot spandoek aan een Krone opraapwagen gehangen met de tekst “Dolf functioneert nog altijd, maar zijn pensioen is nu een feit”. Deze wagen is naast het huis van Dolf en zijn vrouw langs de snelweg bij Sneek geparkeerd.

 

’s Middags was er een warm welkom voor Dolf en zijn vrouw. Zij en alle andere bezoekers konden door een “erepoort” van de hakselpijpen van 2 Krone Big X 580 hakselaars naar de showroom, waar ’s avonds de receptie werd gehouden. Hier werden mooie woorden uitgesproken door Ad van den Hurk van Krone Nederland, Renze Broekens van Bromach en door Dolf zelf.

Dolf wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en hij is er trots op dat hij ruim 50 jaar lang Krone machines heeft mogen verkopen.

 

Namens het gehele Bromach team willen wij Dolf de Boer van harte bedanken voor de geweldige inzet, met altijd een lach op het gezicht en veel positiviteit gaan wij de aanwezigheid van Dolf erg missen.

Dolf Bedankt!!