Bij de ontwikkeling van de nieuwe ISOBUS CCI 1200 terminal stonden de aandachtspunten comfort en veiligheid centraal. Dankzij de 12 inch touchscreen is het mogelijk om gelijktijden twee verschillende schermen op de terminal weer te geven. Zo kan bijvoorbeeld bij een perswikkelcombinatie de bediening van de pers aan de linkerkant van de display weergegeven worden en aan de rechterkant de camera.

CCI1200

De voordelen

Overzichtelijk

Een groot voordeel is dat er maar 1 terminal nodig is. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook plek in de cabine. De CCI 1200 terminal maakt indruk door zijn heldere display, dat gemakkelijk af te lezen en te bedienen is, onder alle lichtinvallen van verschillende kanten. Op het beeldscherm wordt alles grafisch in hoge resolutie weergegeven, dit zorgt voor maximale overzichtelijkheid en veel bedieningsgemak.

Praktisch

Op de display kunnen de verschillende functies ook in Mini-View worden weergegeven. In de Mini-View wordt alleen de belangrijkste informatie weergegeven. De Mini-View is eenvoudig te vergroten door erop te klikken. De weergave van camera’s en joysticks kunnen zowel verticaal als horizontaal worden weergeven.

De terminal is vanaf nu direct beschikbaar.