Op vrijdag 2 en zaterdag 3 december konden alle belangstellenden een kijkje nemen bij ons bedrijf.

Het gebruik van ICT in de agri-sector neemt erg snel toe. De helft van alle boeren gebruikt data verkregen met drones of satellieten en werkt met robots. Deze ontwikkeling van SmartFarming zal het boerenbedrijf onomkeerbaar veranderen.

Bromach organiseerde tijdens de Open Dagen 2016 een besloten symposium over SmartFarming, een intrigerende blik op de ontwikkelingen van nu en morgen. Met bijdragen over onder meer het rendement van dataverkeer, AgriSensing en innovaties.

Er kon tijdens de Open Dagen kennis gemaakt worden met het gehele leveringsprogramma van Bromach, dit omvat machines van Krone, Redrock, Siloking, Schäffer, Bredal en Teagle. Sinds begin juli is Bromach regio-importeur van Schäffer voor de provincies Groningen en Friesland. Het gehele programma van Schäffer wordt aan u voorgesteld.

Er werdt uiteraard ook ruim aandacht geschonken aan New Farning Solutions, met bijvoorbeeld de Siloking NIR sensor (drogestofmeting), Krone opbrengstmeting en een Bredal F4 kunstmeststrooier met GPS en sectiecontrol.

 

Trekkerweb maakte onder andere de volgende video: