Zondermeer één van de meest succesvolle series” vertelt Schäffer. Maar hoe komt dat? Wat maakt de Schäffer 2000-klasse zo razend populair in Europa? Bromach heeft het voor u uitgezocht!

De Schäffer 2000-klasse: ergonomisch en betrouwbaar

De machines in de Schäffer 2000-klasse leggen de lat zeer hoog op het gebied van betrouwbaarheid en ergonomie. Hierbij draait het dus om gebruiksvriendelijkheid. Met ruim 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van laders is ‘gebruiksvriendelijkheid’ één van de belangrijkste pijlers van Schäffer.

 

Door elke deur met de Schäffer 2000-klasse

Met een totale breedte van 79,5 cm past de 2020 door elke deur. Hiermee is de lader uitermate geschikt voor zelfs de krapste werkomgeving. Op de meest ontoegankelijke plaatsen kan de werkdruk worden verbeterd doordat de handenarbeid gemechaniseerd kan worden. Een droomcombinatie tussen kracht, voordeligheid, betrouwbaarheid en eenvoudigheid. Wilt u weten of de Schäffer 2000-klasse ook uw werkzaamheden kan verlichten? Of wilt u direct een lader bestellen? Neem dan gerust contact op met één van onze Schäffer specialisten.