Wielladers

Alle nieuwe laders van Schäffer tillen bij lage gebruiksgewichten relatief zware lasten. Zo bedraagt de kiplast van de kleinste nieuwe machine van het type 2428 al ruim 1.000 kg. Dit is mogelijk dankzij een speciaal geconstrueerde voorwagen. Die is lager in vergelijking met de standaardmachine en het zicht van de bestuurder op het gereedschap is verbeterd.

De uitvoering van de hefcilinder is robuuster. Ook de materiaaldiktes van laadarm en consoles werden in overeenstemming met het toegenomen vermogen verhoogd. De hefhoogte van de nieuwe laders varieert van 2,30 m tot 3,80 m.

Bijzonder interessant zijn ook de SLT versies van de nieuwe machines. Die onderscheiden zich door een lagere totale hoogte, die bij de 2428 SLT met veiligheidsdak voor de bestuurder nauwelijks 1,90 m bedraagt. Daardoor kunnen de laders ook onder zeer lage passages doorrijden of bijv. ook in parkeergarages worden gezet. Het lage zwaartepunt van de SLT machines resulteert in een nog hogere kiplast en betere stabiliteit. Intelligente details voor een optimale inzetbaarheid.

Verlaagde en standaard wielladers

Standaard uitvoering

Verlaagde uitvoering

Brochure Schäffer wiellader

Brochure Schäffer wiellader

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag