Compactladers

De serie compactladers van Schäffer bestaat uit een omvangrijke reeks modellen, zoals modellen in verschillende grootten en vermogens. De laders zijn leverbaar in een standaard uitvoering en in een verlaagde uitvoering. Deze verlaagde uitvoering is handig voor kleinere ruimten of moeilijk bereikbare plaatsen.

De compact-serie is een van de meest succesvolle series ooit gebouwd door Schäffer. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleine ruimtes. Er werden echter geen compromissen gesloten wat betreft betrouwbaarheid en ergonomie, want een breed aanbod aan toebehoren hebben de machine erg veelzijdig gemaakt.

Compactladers van Schäffer

Schäffer-laders zijn echte industriële knikladers van hoge kwaliteit. Ze zijn relatief small gebouwd en beschikken over een laag zwaartepunt, zodat deze lader op locaties kan werken waar andere laders dat niet kunnen. De Schäffer lader maakt de grond niet los door middel van de banden en is zeer wendbaar. Bovendien heb je goed all-round zicht rondom en het beste overzicht.

De Electrolader 23e van Schäffer

Bromach is exclusieve importeur van de Schäffer Electrolader 23e: ’s Werelds eerste lader met lithum-ion-technologie. De elektrische lader van Schäffer levert emissievrije werking: uitlaatgassen en lawaai behoren nu tot het verleden. Wilt u meer informatie over de Schäffer 23e? Kijk dan hier.

 

compactlader 2024 slt verlaagde uitvoering

Verlaagde uitvoering

 

Compactlader 2024 Standaard uitvoering

Standaard uitvoering

 

 

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een Schäffer Compactlader brochure

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag