Schäffer

Schäffer is een Duitse fabrikant van compactladers, wielladers en telescoopladers en levert vermogensklassen van 15 KW (20 pk) tot 115 KW (157 pk). Inmiddels worden er al ruim 50 jaar laders ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden. De grote tevredenheid van gebruikers heeft Schäffer gemaakt tot waar het vandaag de dag voor staat; een serie van krachtige, meest compacte en succesvolle laders. Samengevat: Het zijn onmisbare machines die de hele dag door worden gebruikt dankzij een grote keuze aan toebehoren. Ze maken uiteenlopende taken dus veel eenvoudiger en dragen bij aan de verhoogde efficiëntie van uw onderneming.

Zelf werken en manoeuvreren in de kleinste ruimten of veilig werken op ruw terrein? Neem gerust contact met ons op zodat u zelf de wendbaarheid en efficiëntie kunt ervaren.

Bromach – Importeur voor de provincies Friesland, Groningen en Drenthe

In juli 2016 heeft Bromach het importeurschap van Schäffer knikladers voor Friesland en Groningen verkregen. In april 2019 is hier de provincie Drenthe aan toegevoegd. U vindt hier het complete programma knikladers zoals compactladers (verlaagd of standaard uitvoering), wielladers met een groot vermogen of juist telescoopladers, welke een mix is van een wiellader en verreiker. Bekijk ook eens onze occasions voor gebruikte laders. Het programma is geschikt voor professioneel gebruik in de landbouw, tuinbouw, landschapsarchitectuur en de lokale bouwsector.

Schäffer – Efficiënt, compact, comfortabel en veilig

Elke lader is het resultaat van een meer dan 50-jarige innovatieve ontwikkelingsgeest en ervaring. De producten zetten daarom ook maatstaven in betrouwbaarheid en duurzaamheid, met een minimum aan onderhoud. Dankzij meer vermogen, een grote zekerheid en een nauwkeurige precisie zijn dit de meest wendbare laders.

Compactladers

Compactladers

Wielladers

Wielladers

Telescoopladers

Telescoopladers

 

 

 

 

 

 

Extra opties

Alle modellen kunnen uitgerust worden worden met een grote waaier aan toebehoren. Zoals diverse opties m.b.t.:

  • Banden
  • Extra contragewicht
  • Opties t.b.v. de rijaandrijving
  • Hydraulische mogelijkheden
  • Verlichting
  • Verschillende aankoppelmogelijkheden

 

 

schäffer kniklader

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag