Mesttanken

Redrock mesttanken

Net zoals alle andere Redrock producten, zijn de Redrock mesttanken geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit. Alle tanken zijn gewalst uit 6mm dik plaatstaal en zijn zowel van binnen als buiten gelast. Ook beschikken alle tanken over extra verstevigingsringen welke in de tank zijn gelast voor extra sterkte en een langere levensduur. De Redrock carrosserie, wielkasten, steunen en dissel zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste normen om jaar na jaar de betrouwbaarheid te garanderen.

Vraag hier de Redrock mesttank brochure aan

Mesttanken met kwaliteit, betrouwbaarheid en sterke bouw

De Redrock mesttanken staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en sterke bouw. Wat deze tanken uniek maakt is de lange dissel, de dissel loop geheel vanaf het trekoog tot aan de as. Met deze bouwwijze, wordt er tijdens transport of in het veld geen kracht uitgeoefend op de tank, alle belasting komt op de lange dissel en de wielas.

De rode kleur van de Redrock mesttanken

Standaard zijn alle tanken gestraald en in de bekende Redrock rode kleur gespoten, optioneel zijn de tanken gegalvaniseerd te leveren. Tevens zijn alle tanken standaard uitgerust met slanghaken aan beide zijden, 3 kijkglazen aan de voorzijde van de tank en 1 kijkglas aan de achterzijde. Alle tanken zijn uitgerust met een Jurrop vacuümpomp inclusief hydraulische omschakeling van zuigen naar blazen.

Bromach en Redrock mesttanken

Bestelt u een mesttank van Redrock bij Bromach? Dan bent u verzekerd van uitermate deskundig advies door ervaren specialisten. Neem vrijblijvend contact met ons op en stel al uw vragen aan onze specialisten. Heeft u ook al een kijkje genomen bij ons gehele assortiment van Redrock? Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en sterke bouw.

Vraag hier de Redrock mesttank brochure aan

Verschillende series

Het productprogramma van de Redrock mesttanken bestaat uit drie verschillende series. Redrock produceert sinds ettelijke jaren een groot scala aan mesttanken, het programma bestaat uit 12 modellen, variërend van 4,8 m³ tot 20 m³. Uitgerust met een enkelas, tandem of tridem. Ook de mesttanken van Redrock worden net als alle andere producten uit het programma, geproduceerd volgens de hoogste standaard. Alle tanken zijn standaard geproduceerd uit 6mm dik plaatstaal en zijn zowel aan de binnen– als buitenzijde gelast. Tevens zijn aan de binnenzijde extra verstevigingsringen gelast voor extra stabiliteit en een lange levensduur. De gehele doordachte constructie van de Redrock tanken, garandeert een lange levensduur. De lange dissel loopt volledig door tot aan de as, hierdoor komt de trekkracht op de as en niet op de tank.

Onderstaand kunt u een keuze maken tussen de verschillende series.

Enkelas tanken zonder wielkasten

Enkelas tanken met wielkasten

Tandemassers en drieassige mesttanken

 

Bekijk het hele Redrock Mesttankgamma in de brochure

Bekijk onze algemene voorwaarden

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag