Mesttanken

Redrock mesttanken

Net zoals alle andere Redrock producten, zijn de Redrock mesttanken geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit. Alle tanken zijn gewalst uit 6mm dik plaatstaal en zijn zowel van binnen als buiten gelast. Ook beschikken alle tanken over extra verstevigingsringen welke in de tank zijn gelast voor extra sterkte en een langere levensduur. De Redrock carrosserie, wielkasten, steunen en dissel zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste normen om jaar na jaar de betrouwbaarheid te garanderen.

De Redrock mesttanken staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en sterke bouw. Wat deze tanken uniek maakt is de lange dissel, de dissel loop geheel vanaf het trekoog tot aan de as. Met deze bouwwijze, wordt er tijdens transport of in het veld geen kracht uitgeoefend op de tank, alle belasting komt op de lange dissel en de wielas.

Standaard zijn alle tanken gestraald en in de bekende Redrock rode kleur gespoten, optioneel zijn de tanken gegalvaniseerd te leveren. Tevens zijn alle tanken standaard uitgerust met slanghaken aan beide zijden, 3 kijkglazen aan de voorzijde van de tank en 1 kijkglas aan de achterzijde. Alle tanken zijn uitgerust met een Jurrop vacuumpomp inclusief hydraulische omschakeling van zuigen naar blazen.

Het productprogramma van de Redrock mesttanken bestaat uit drie verschillende series.

Onderstaand kunt u een keuze maken tussen de verschillende series.

 

Enkelas tanken zonder wielkasten

Enkelas tanken met wielkasten

Tandemassers en drieassige mesttanken

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag