Frontmaaiers

De EasyCut F serie omvat innovatieve frontmaaiers met werkbreedten van 2,71 t/m 4,04 m, naar keuze met of zonder tanden- of rollenkneuzer. Speciaal voor heuvelachtig gebied zijn er bijzonder compacte en lichte frontmaaier modellen. De modellen met actief aangedreven zwadgeleidetrommels zorgen ervoor dat de trekker niet over het gewas heen rijdt.

EasyCut F 280 – F 320

De frontmaaiers van Krone met werkbreedten van 2,71 t/m 3,16 meter zorgen met hun aangedreven zwadgeleidetrommels voor het beste maairesultaat. Het gewas kan in het zwad worden afgelegd en wordt niet door de trekkerbanden overreden. De voerkwaliteit staat hierbij voorop.

EasyCut F 280 M – F 320 – F360 M

EasyCut frontmaaiers van de serie M met laag eigen gewicht zijn ideaal voor steile hellingen, of wanneer het gewas breed moet worden afgelegd. De compacte aanbouw zonder snelkoppeldriehoek en het laagliggende zwaartepunt zorgen voor de beste bodemaanpassing.

EasyCut F met kneuzer

De frontmaaiers van Krone met kneuzer leggen breed of in een zwad af. Deze modellen voor loonbedrijven en professionele agrariërs zijn zeer geschikt voor gebruik met machines in de achterhef of vlindercombinaties.

 

EasyCut Frontmaaiers

Frontmaaier zonder kneuzer, met aangedreven zwadtrommels

Frontmaaier zonder kneuzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frontmaaiers EasyCut-serie van Krone

[dropcap size=small]O[/dropcap]ok de Krone frontmaaiers maken deel uit van de EasyCut-serie. Met natuurlijk dezelfde sterke argumenten die ook voor de EasyCut achtermaaiers gelden. Uiteraard is er een compleet programma frontmaaiers beschikbaar:

De standaard F frontmaaiers zijn uitgerust met actief aangedreven zwadtrommels waarmee het zwad tussen de wielen van de trekker wordt gebracht. De “M” modellen zijn niet uitgerust met deze zwadtrommels waardoor het gras breed weggelegd wordt.

 

 

F-CV modellen frontmaaiers van Krone

De F-CV modellen frontmaaiers van Krone zijn voorzien van stalen, haakvormige klepels. Met deze stalen klepels is een zeer intensieve kneuswerking te bereiken.

 

Stalen haakvormige klepels

Stalen haakvormige klepels

 

Voor gedetailleerde info

Voor gedetailleerde info

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag