Schijvenmaaiers

Krone levert een omvangrijk programma schijvenmaaiers. Of het nu gaat om een schijvenmaaier zonder kneuzer, met kneuzer, front- of achter en triple, Krone heeft de juiste oplossing. Elke Krone maaier profiteert van de ervaring die Krone al decennia lang verzameld heeft. Bij Bromach kunt u het gehele assortiment bekijken. Twijfelt u welke machine geschikt is voor uw bedrijf? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om een demo machine in de praktijk te testen. Een demo machine wordt bij u geleverd en krijgt u uitleg over de machine waarna u zelf kunt ervaren of de machine past bij uw bedrijf. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent om een juiste keuze te kunnen maken.

Een schijvenmaaier voor iedere klus

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten schijvenmaaiers op voorraad in verschillende series. Bromach is uw betrouwbare leverancier van Krone achtermaaiers, frontmaaiers, getrokken maaiers en triple maaiers. Heeft u nog vragen over een bepaald type schijvenmaaier of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Krone dealers.

Bromach en Krone

Krone produceert in het Duitse Spelle moderne, hoog kwalitatieve, oogsttechniek. Het verbeteren van efficiëntie en slagkracht heeft altijd de hoogste prioriteit. Dankzij de juiste mix van de wil tot innoveren, know-how en klantcontact behoort Krone tot één van de leidende producenten wereldwijd. Wij, bij Bromach, zijn daarom trots dat wij Krone in ons assortiment hebben.

Verschillende series Krone schijvenmaaiers

Onderstaand vindt u de verschillende series. Klik op een maaier voor meer informatie en beschikbare series.

Schijvenmaaier - Achtermaaier

Achtermaaiers

Schijvenmaaier - Frontmaaier

Frontmaaiers

Schijvenmaaier - getrokken maaier

Getrokken maaiers

Schijven maaier - Triple maaiers

Triple maaiers

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag