Opraapwagens

De transporttechniek heeft in de afgelopen 30 jaar vele technische innovaties doorlopen. Machines zijn doorontwikkeld met oog op gebruiksgemak en effectiviteit. Krone is marktleider op het gebied van hoogwaardige opraapwagens. Krone heeft haar machines specifiek ontwikkeld voor de harde werkers in Europa. Voor degenen die effectief en comfortabel werken hoog in het vaandel hebben. Het is daarom ook geen wonder dat de opraapwagens van Krone razend populair zijn.

  

Het assortiment Krone opraapwagens bij Bromach

Bromach is daarom ook trotse dealer van de nieuwste Krone opraapwagens. Wij hebben een assortiment MX Dubbeldoel- opraap- en doseerwagens, ZX Dubbeldoel- opraap- en doseerwagens en RX opraap- en doseerwagens. Onderstaand kunt u doorklikken voor informatie over de verschillende modelseries.

Klik op een foto voor meer informatie:

MX

MX Dubbeldoel- opraap- en doseerwagens

ZX

ZX Dubbeldoel- opraap- en doseerwagens

RX

RX opraap- en doseerwagens

AX dubbeldoel- opraap- doseerwagen

Dubbeldoel opraapwagens

De dubbeldoel opraapwagens van Krone staan bekend om het gemak waarmee de machines ingezet kunnen worden als zowel opraapwagen als doseerwagen. Met een dubbeldoel wagen wordt uw slagvaardigheid verhoogd. Hiermee worden uw kosten verlaagd en optimaliseert u het jaarlijks gebruik. Met de wagen transporteert u zonder verlies. De wagen kan namelijk uitstekend worden beladen door uw hakselaar.

Met gemak worden beladen

Het beladen van uw wagen gebeurt effectief, snel en veilig. Er zijn namelijk geen kabels, beugels of huif, die de gewasstraal van de hakselaar kunnen verstoren. De laadruimte wordt tot in elke hoek volledig benut. Ook het doseren is zo gepiept met de dubbeldoel opraapwagens. De doseerwalsen verdelen het gewas gemakkelijk en gelijkmatig over de rijkuil. Dit bespaart ook nog eens tijd en werk tijdens het vastrijden van de kuil.

Eerste keus in Nederland en België

De Krone opraap en opraap-doseerwagens worden steeds vaker gezien in Nederland en België. Dit is te danken aan de vele technische voordelen die in deze wagens ingebouwd zijn. Een paar voorbeelden van enkele technologisch voordelen zijn de EasyFlow ongestuurde pick-up, de snij/invoerrotor met grote diameter, maar ook de naar de zijkant uitklapbare messenbalk met centrale messenschakeling. De Easyflow van Krone is in vergelijking met andere, gestuurde systemen, eenvoudig gebouwd. De Easyflow heeft namelijk minder bewegende delen en loopt hierdoor rustiger. Daarnaast komt slijtage nauwelijks voor. Hierdoor heeft u lagere onderhouds- en servicekosten. Kortom: een betere prestatie tegen lagere kosten!

Snelle levering en gegarandeerde topservice

Bestelt u een Krone opraapwagen bij Bromach? Dan bent u verzekerd van deskundig advies door ervaren specialisten. Daarnaast hebben we een assortiment machines op voorraad waardoor we over het algemeen erg snelle levertijden kunnen hanteren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de actuele levertijden. Neem ook gerust eens een kijkje in ons gehele Krone assortiment voor sterke en betrouwbare machines voor uw volgende klus.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag