Vijfde generatie BiG Pack

Zowel het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO = totale eigendomskosten) als het verbeteren van het bedieningscomfort stonden bovenaan het eisenpakket voor de doorontwikkeling Krone grootpakpersen. Zo heeft Krone een groot aantal slijtdelen doorontwikkeld en geoptimaliseerd, wat merkbaar is in een nog langere levensduur. Het resultaat is de nieuwe generatie BiG Pack, welke als echte high performance persen overtuigen. Bijzondere kenmerken van de nieuwe BiG Packs zijn naast het nieuwe, moderne design het langere perskanaal die meer dan 20% is verlengd en het nog robuuster uitgevoerde variabele vulsysteem VFS. Daarnaast zijn er verschillende comforteigenschappen die het werken met de pers aanzienlijk vereenvoudigen, zoals bijvoorbeeld het nieuwe reinigingssysteem genaamd Krone PowerClean. De nieuwe BiG Pack modellen zijn onveranderd verkrijgbaar met de kanaalafmetingen 1270 en 1290.

Een aantal specifieke kenmerken van de nieuwe generatie BiG Pack

  • High-Performance pers in een nieuw design;
  • Langer perskanaal bij de BiG Pack 1270 en 1290;
  • Nieuwe reinigingssysteem PowerClean: grote hoeveelheden gewas die achterblijven op de machine, zoals bijvoorbeeld op het perskanaal, behoren daarmee tot het verleden. Ofwel, een positief effect op de levensduur van de knopers;
  • Versterkte en tevens afgeslankte dissel;
  • Aanzienlijk hogere baalgewichten, met name bij de BiG Pack 1270;
  • Instellen van de voorkamer direct via de bedieningsterminal;
  • Nieuw vormgegeven zijdelingse beschermkappen met geïntegreerde touwkasten, waarbij er plaats is voor 30 rollen van 10 tot 15 kg;
  • Alle BiG Packs met snij-inrichting worden voorzien van de VariCut-snijinrichting, waarbij er gekozen kan worden tussen een uitvoering met 51 of 26 messen.

Meer informatie over de vijfde generatie BiG Pack

Op de pagina ‘Vijfde generatie KRONE BiG Pack‘ vindt u nog meer informatie over de nieuwe generatie BiG Pack van Krone. Met de nieuwe BiG Pack generatie onderstreept Krone zijn jarenlange ervaring op het gebied van grootpakpersen en presenteert daarmee een nieuwe, op vele vlakken innovatieve High Performance pers, die overtuigt vanwege de ongekende kwaliteit van de balen, het maximale comfort en de lange levensduur.

Modelserie:

Model Snij-inrichting Baalmaat (cm)
BiG Pack  1270 nee 120×70
BiG Pack 1290 nee 120×90

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag