Krone Silagefolie

Probleemloos werken met wikkelfolie, bindtouw en wikkelnet van Krone

Niet tevreden met uw huidige leverancier wikkelfolie, bindtouw of wikkelnet? Bespaar op de jaarlijkse materiaal kosten en verbruik en bestel topkwaliteit wikkelfolie, bindtouw en wikkelnet bij Bromach BV. De onderstaande producten van Krone leveren de beste resultaten voor de machines van Krone, maar ook voor machines van andere fabrikanten. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende typen (sterkte, geschikt voor een specifieke baaldichtheid of in een bepaalde maat).

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een brochure aan.

perstouwKRONE excellent touw

Unieke treksterkte ook bij extreem hoge persdichtheid

Het perstouw excellent TWINE MultiBale is een universeel perstouw van KRONE. Het garandeert in alle persen de hoogste baalkwaliteit. Knoop na knoop. Voor de bijzonder zware balen heeft KRONE het TWINE HDP-perstouw ontwikkeld. Dit touw is enorm sterk en knoopvast. Het excellent TWINE HDP-touw is bijzonder geschikt voor gebruik in de HDP-persen.

KRONE excellent netten

wikkelnet

Hoge trekkracht in de breedte en lengte richting en de beste bescherming tegen weerinvloeden.

Het KRONE gamma aan netten staat voor een hoge kwaliteit, voor elke pers en elk ge

was. Excellent EDGE bedekt de baal optimaal van hoek tot hoek en is te krijgen in lengten van 2.600 en 3.600 Meter. KRONE excellent STRONGEDGE staat bekend om de extreme sterkte en wijde mazen. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor gebruik in stro.

wikkelfolieKRONE excellent wikkelfolie/silagefolie

Vrij van indringen van vocht en zuurstof, grote doorsteekweerstand, uitstekende stretch-en kleefkracht

Met de uit vijf lagen opgebouwde KRONE excellent SLIDE wikkelfolie bent u zeker van optimaal gewikkelde balen. Dag en nacht en onder alle omstandigheden. Dankzij de vijf lagen is de folie extreem elastisch. Dit maakt voorstretchen tot 70 procent mogelijk. Hierdoor spaart u folie en wikkelt u meer balen met een rol. Optimale conservering van silage en gegarandeerd beste voerkwaliteit.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag