Cirkelschudders

Ongelijke tandlengte voor/achter

Ongelijke tandlengte voor/achter

Voor kwalitatief goede silage en hooi is het belangrijk dat het gewas egaal en goed geschud wordt. Krone biedt hiertoe een hoogwaardige lijn cirkelschudders. Deze schudders overtuigen door de perfecte schudkwaliteit en de stabiele en onderhoudsarme bouwwijze.

De cirkelschudders van Krone

Krone hanteert de filosofie om zoveel mogelijk gebruik te maken van kleine rotoren met relatief veel tandarmen. Hierdoor overlappen de tandarmen elkaar ruimschoots. Dit komt de schudkwaliteit sterk ten goede en geeft een mooie vlakke verdeling van het geschudde gewas. Voor een goede gewasopname zijn de Krone schudtanden (zie foto rechts)  zodanig gemaakt dat zowel de voorste tand als de achterste het gewas optimaal meenemen. De onderhoudsarme constructie overtuigt door de Octolink-8vingerkoppelingen en de oliebad aandrijvingen.

Krone en Bromach

Krone produceert in het Duitse Spelle moderne, hoog kwalitatieve, oogsttechniek. Het verbeteren van efficiëntie en slagkracht heeft altijd de hoogste prioriteit. Dankzij de juiste mix van de wil tot innoveren, know-how en klantcontact behoort Krone tot één van de leidende producenten wereldwijd. Wij, bij Bromach, zijn daarom trots dat wij Krone in ons assortiment hebben.

De verschillende cirkelschudders van Krone

Onderstaand vindt u de verschillende series van Krone. Klik op de foto voor meer informatie:

temp_12202_KW_014

KW Gedragen schudders

temp_12243_KW_055

KWT Getrokken met onderstel

Vendro

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag