Wikkelnet

KRONE excellent Wikkelnet

KRONE excellent Wikkelnet voor rondebalen. Topkwaliteit net door de hoge trekkracht in de breedte en lengte richting. De balen worden goed bij elkaar gehouden, biedt de beste bescherming tegen weersinvloeden – van zijkant tot zijkant. KRONE excellent Wikkelnet staat voor:

  • Hoge scheurweerstand en KRONE anti-loop mesh garantie.
  • Rand tot rand baaldekking (edge-to-edge technologie).
  • Uitstekend rolgedrag en gegarnadeerde lengte.
  • Eenvoudige bediening bij het insteken door linker, rechter markeringen en signaal strips op de laatste 70 meter.
  • Optimale aansluitingen van de netuiteinden.
  • Hoge UV-stabiliteit en bescherming tegen weersinvloeden.
  • Maximale operationele veiligheid en foutloos werken.
  • Speciaal ontwikkeld voor KRONE ronde-balenpersen en zijn dus optimaal afgestemd op het systeem.

KRONE excellent Wikkelnet houdt!

Het wikkelnet programma van KRONE – Met het excellent Edge, RoundEdge en StrongEdge wikkelnet biedt KRONE een compleet programma kwalitatief wikkelnet aan dat zich onder alle omstandigheden optimaal aanpast. Hoewel het KRONE wikkelnet speciaal voor de KRONE rondebalen persen is ontwikkeld, functioneert het wikkelnet ook probleemloos op persen van andere fabrikanten.

Producten

KRONE excellent StrongEdge

De krachtpatser onder de KRONE wikkelnetten. Doordat er twee draden in elkaar geweven zitten is het net enorm sterk en bestand tegen hoge UV-straling. Door deze eigenschappen is het StrongEdge wikkelnet zeer goed voor het gebruik bij zware gewassen in zonnige regio’s.

KRONE excellent SmartEdge

Om ook klanten met “eenvoudige” omstandigheden een zeer goed alternatief te kunnen bieden, is het SmartEdge wikkelnet ontwikkeld. Voor een hoogwaardig wikkelnet met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kunnen er goede balen gewikkeld worden met verhoudings gezien gunstig wikkelnet. KRONE excellent SmartEdge is verkrijgbaar op rollen van 3000 meter.

NIEUW: KRONE excellent Edge X-tra

Twee beproefde KRONE-netwerken in één: de KRONE excellent Edge X-tra combineert de eigenschappen van de beproefde Edge- en RoundEdge-netwerken in een universeel, hoogwaardig KRONE-netwerk. De Edge X-tra is ideaal voor alle gewassen en ronde balenpersen en bedekt de baal een beetje voorbij de randen. Deze perfecte strooi-eigenschappen beschermen uw waardevolle gewas en zorgen voor een optimaal resultaat.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag