Wikkelfolie

KRONE excellent wikkelfolie

KRONE excellent Slide wikkelfolie houdt de gewikkelde balen vrij van indringen van vocht en zuurstof. Door de grote doorsteekweerstand en uitstekende stretch- en kleefkracht is de folie extreem belastbaar. KRONE stretchfolie staat voor optimale conservering van silage en gegarandeerd de beste voerkwaliteit – baal voor baal.

Het excellent Slide wikkelfolie met 5 lagen kan op alle wikkelaars zowel bij rond- als vierkante balen worden gebruikt voor de beste resultaten. De wikkelfolie van KRONE staat voor:

  • Wikkelfolie met 5 lagen voor de beste mechanische sterkte.
  • Uitstekend wikkelgedrag en extreem scheur- en lekbestending.
  • Probleemloos uitrekken van de folie tot 70% gegarandeerd, dankzij meer balen per rol.
  • Zeer goede kleefkracht bij alle temperaturen.
  • Hoge UV-stabiliteit en schijnt niet door in direct zonlicht
  • Beschermd gedurende een jaar tegen alle weersomstandigheden
  • Geen verlies van voerkwaliteit bij buitenopslag.
  • Maximale operationele veiligheid en werkt foutloos.
  • Speciaal ontwikkeld voor KRONE machines en dus optimaal afgestemd op het systeem.

KRONE excellent Wikkelfolie houdt!

PRODUCTEN

KRONE excellent Slide 500 en 750

Een wikkelfolie voor alle oogstsituaties: naast de gebruikelijke 750 mm wikkelfolie, biedt KRONE ook een 500 mm brede folie. Met een vatlengte van 1800mm is KRONE excellent Slide 500 ca 17% langer dan een kuilfolie met een breedte van 750mm. Dus een duidelijk economisch voordeel met kleine baaldiameters.

KRONE excellent Slide Extra

Dankzij een speciale producttechnologie heeft KRONE excellent Slide Extra een bijzonder hoge zuurstofbarrière met een dikte van 12 μm. Het grote voordeel is de lengte van het materiaal: elke rol heeft 1.900m. Dit betekent dat de rol 400 meter langer is dan de KRONE excellent Slide met een breedte van 750mm. Dat betekent dus: meer balen per rol.

KRONE excellent Slide Smart

KRONE heeft ook gekeken naar de huidige marktvereisten op het gebied van wikkelfolie en biedt de 5-laagste KRONE excellent Slide Smart. Dit is ontworpen om te voldoen aan zoveel mogelijk klantvereisten in het standaardsegment op de wereldwijde markt.

KRONE excellent RoundWrap

Met een breedte van 1280 mm is de baal volledig bedenkt is daarom bij uitstek geschikt voor de wikkelfolie van KRONE ronde-balenpersen. De uitstekende kleefeigenschappen van de 5-laagse folie houden de geperste baal op een dimensioneel stabiele manier samen.

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag