Perstouw

KRONE excellent perstouw

KRONE excellent perstouw houdt de geperste balen perfect bij elkaar. De unieke treksterkte zorgt onder alle omstandigheden voor de beste baalkwaliteit. Ook bij extreem hoge persdichtheid is KRONE excellent perstouw de beste keuze – baal na baal.

  • Speciaal ontwikkeld voor de technische behoeften van de KRONE Big pack; optimaal afgestemd op het systeem.
  • Hoge knoopsterkte, waar andere merken perstouw met een gemiddelde treksterkte van 220 kg achterblijven.
  • Hoge treksterkte – zelfs in extreme situaties heeft de Excellent Twine nog steeds reserves
  • Stevige knoop past door optimale fibrillatie.

KRONE excellent Perstouw houdt!

PRODUCTEN

KRONE excellent twine MultiBale en MultiBale Smart

Dit perstouw is sinds vele jaren in het KRONE programma en heeft zich al vele keren bewezen in de praktijk bij een normale persdruk. KRONE biedt twee verschillende varianten excellent MultiBale perstouw aan voor verschillende klantbehoeften.

KRONE excellent Twine HDP Smart

Bij hoge persdichtheid is de keuze van het juist perstouw van groot belang. Het KRONE excellent HDP Smart perstouw is een speciale perstouw dat voor grootpakpersen met een hoge persdruk is ontwikkeld en daarbij minimale slijtage aan knopers en touwgeleiding aanbrengt.

KRONE excellent Twine HDP Strong

Bij hoge persdichtheid en in regio’s met zware oogstomstandigheden beveelt KRONE het HDP Strong perstouw aan. De treksterkte van de HDP Strong is in vergelijking tot het HDP Smart perstouw nog eens hoger geworden. Daarmee weerstaat HDP Strong de grote krachten van de hoge persdichtheid met KRONE kwaliteit.

KRONE excellent Twine HDP X-treme

Dit perstouw is de krachtpatser in het perstouwen programma. Door het extreem hoge knoop- en trekkracht is het HDP X-treme perstouw het juiste touw bij een extreem hoge persdichtheid. In extreme omstandigheden zoals met een hoog UV-straling, houdt dit perstouw ook de baal bij elkaar.

KRONE excellent Square Baler Twine

Voor buitenlandse markten met kleinere bedrijven biedt KRONE het perstouw type 400 voor de kleine hogedrukpersen aan. Het excellent perstouw assortiment biedt daarmee voor elke doelgroep het passend perstouw aan

KRONE excellent Round Baler Twine

KRONE biedt ook een sterk en hoogwaardig touw voor ronde balenpersen met touwbinding.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag