Balenverpakkingen

KRONE excellent balenverpakkingen

Vertrouw op originele componenten. Er zijn vele redenen om te kiezen voor de originele balenverpakkingen van KRONE. KRONE excellent staat voor de bekende KRONE-kwaliteit. Hiermee kunt u de kosten per baal aanzienlijk verlagen en profiteren van de uitstekende KRONE-service. Met onze balenverpakking beschermt u uw waardevolle gewassen op duurzame wijze, verhoogt u de voerkwaliteit en bereikt u zo het optimale oogstresultaat.

KRONE excellent balenverpakkingen loont!

Dat u voor een KRONE machine kiest, zegt ons dat u voor de hoogste kwaliteit en beste techniek kiest. Om uw KRONE machine te garanderen van de langste levensduur kiest u voor de kwaliteit van de originele KRONE onderdelen. Alle KRONE excellent onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De beste materialen voor het hoogste rendement! Dat geldt niet alleen voor onze machines, maar ook voor ons „excellent“ assortiment. Onder de naam excellent worden KRONE kwaliteit perstouw, wikkelnet en wikkelfolie aangeboden. Die zich in de praktijk al duizenden keren hebben bewezen. KRONE kwaliteit staat voor:

  • Beste grondstoffen / technologie
  • Voortdurende verdere ontwikkeling
  • Levensduur en betrouwbaarheid
  • Afgestemd op uw KRONE machine
  • Soepele processen en perfect werk!
  • Perfecte balen = perfecte oogstresultaten

KRONE excellent Perstouw

KRONE excellent wikkelnet

KRONE excellent Wikkelfolie

 

 

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag