F-serie

De Bredal F-serie is geoptimaliseerd voor het strooien van kunstmest in werkbreedtes van 24 tot 36 meter. De machine is uitgerust met ISOBUS en is gericht op professioneel gebruik, waar hoge eisen aan efficiency en winstgevendheid worden gesteld.

Bredal F4 ISOBUS

BREDAL heeft een nieuwe gedragen kunstmeststrooier ontwikkeld, de F4. De machine is standaard uitgerust met ISOBUS aansturing, SectieControl met maximaal 12 secties, wig verspreiding naar de linker- en rechterkant, aangepast strooibeeld door gradiënt sensoren voor het strooien op hellingen en automatische correctie van de dosering tijdens het rijden, door de ingebouwde weeginrichting.

image-2016-11-21

Bredal F8 ISOBUS

De strooier is voorzien van sectiecontrole in 12 stappen, ISOBUS voorbereid en volledig uitgerust met de nieuwste software. Dit in combinatie met GPS besturing en geïntegreerde weegtechniek maakt dat de Bredal F8 kunstmeststrooier voorbereid is op alle eisen die in de praktijk gesteld worden. De stooier is beschikt standaard over een capaciteit van 5700 liter. Alle beweegbare delen zijn uitgevoerd in plastic of roestvrij staal wat zorgt voor minimaal onderhoud. De F8 is beschikbaar in verschillende wielmontages en breedtes van de band (van +/- 1950 mm en hoger). Optioneel kunt u kiezen voor spatborden.

Het besturingssysteem van de kunstmeststrooier beschikt over een geïntegreerde weegsensor. Deze sensor past het gewicht continu aan, zodat er altijd het juiste gewicht wordt weergegeven. Zelfs op heuvelachtig terrein. De Bredal f8 beschikt over 2 transportbanden die onafhankelijk van elkaar kunnen opereren. Op deze manier kunt u verschillende hoeveelheden aan de rechter en linkerkant gelijktijdig toedienen.

 

Bredal F8 serie

Bij de Bredal F8-serie ISOBUS staan eenvoud, precisie en betrouwbaarheid voorop. Meer weten? Onze productspecialist Joop Claus vertelt u graag meer.

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag