Machine aanbod

logoBromach landbouwmachines bv is een organisatie die zich bezighoudt met de import en export van diverse landbouwmachines. Daarnaast fungeren wij als groothandel van een aantal bekende merken hoogwaardige landbouwmachines. In een groot aantal Europese landen staat Bromach bekend als specialistisch importeur van wereldmerken. In ons brede assortiment vindt u een ruim aanbod van producten en machines van Krone, Redrock, Siloking, AP, Bredal en Tanco.

Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatiebedrijven en loonbedrijven in de agrarische sector. In het linker menu hiernaast kunt u een keuze maken voor specificaties van onze merken. Onderstaand vertellen wij u meer over de verschillende merken in ons machine aanbod.

Krone machine aanbod

Krone produceert allerlei machines voor de oogsttechtniek. Van schijvenmaaiers en cirkelschudders tot balenpersen en hakselaars, u vindt de perfecte machine voor uw oogstklus in ons assortiment Krone machines. Al sinds de jaren 70 is Bromach trotse leverancier van Krone machines aan dealers in verschillende Europese landen. Heeft u een specifieke vraag over een Krone machine? Onze Krone specialisten staan vrijblijvend voor u klaar.

Redrock machine aanbod

Redrock is fabrikant van een breed assortiment machines voor de voertechniek, mestverwerking en silagetechniek. De populariteit van de Redrock producten is te danken aan de superieure kwaliteit waarmee iedere machine gemaakt word. In 1988 is Bromach officiële leverancier van Redrock geworden. Wij leveren een breed scala machines aan verschillende Europese landen.

Siloking machine aanbod

Siloking is producent van innovatieve machines, specifiek voor de voertechniek. De machines van Siloking worden in heel Europa geleverd, zoals de populaire voermengwagens en de Silokamm. De doelstelling waarmee de machines worden geproduceerd is simpel: exact mengen en aansluitend gelijkmatig doseren. Sinds 2005 is Bromach officiële importeur van Siloking en wordt er in heel Nederland machines geleverd.

AP machine aanbod

AP Machinebouw is al sinds 1979 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw. De robuuste en hoogwaardige AP ‘Earth Moving’ machines, zoals kilverbakken, levellers, scrapers en leveldumpers zijn een uitstekende aanvulling op het huidige merken- en machineaanbod van Bromach.

Bredal machine aanbod

De kalk- en kunstmeststrooiers van Bredal zijn al ruim 50 jaar de eerste keuze in Nederland en België. Bredal bouwt hoogwaardige, robuuste machines die daarnaast ook eenvoudig te bedienen zijn. Deze doelstelling zorgt ervoor dat deze machines bekend staan om het gebruiksgemak en lange levensduur.

Tanco machine aanbod

De specialistische machines van Tanco richten zich op het wikkelen van balen. De wikkelaars kunnen zowel voor ronde als vierkante balen worden gebruikt. Daarnaast zijn de balenklemmen, balensplitters en bietenreiniger/snijder opgenomen in het verkoopassortiment van Bromach.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag