Onlangs leverden wij aan Loonbedrijf Toering uit Oudega de volgende Krone machines af.

  • Krone Big M 420 zelfrijdende capaciteitsmaaier
  • Krone ZX 430 GD opraapwagen
  • Krone TX 460 silagewagen

De Krone maaier is uitgevoerd met midden afleg en is GPS voorbereid. Er moet steeds meer gemaaid worden in korte periode en door de goede gewichts verdeling en grote capaciteit van de Big M is deze machine een goede keuze voor het vele werk. De uitstekende kneuswerking zorgt voor beter ruwvoer en een kortere droog periode.

De nieuwe Krone ZX 430 GD is uitgerust met grote 800/45 R 30.5 banden, 2 doseerwalsen, extra tastwielen achter de pick-up voor optimale bodemvolging een hydraulisch geveerd tandem met gedwongen besturing en een snij-inrichting met 48 messen. Ook deze machine levert hoge capaciteit en een optimale snijwerking.

Tot slot heeft Toering een Krone TX 460 silagewagen aangeschaft, de keuze voor deze wagen is onder andere gemaakt door de snelle lossing.
Deze wagen heeft een inhoud van 46 m3 en is onder andere uitgerust met elektronische weeginrichting, gedwongen besturing en grote 750/45 R 26.5 banden. Door de lossnelheid van 34 meter per minuut is de wagen vliegensvlug gelost.

Op de foto nemen Peter Toering en medewerker Wietse de nieuwe Big M 420 in ontvangst. Wij wensen de Fa. Toering veel succes met de nieuwe machines!