Het grasseizoen is bijna achter de rug. De aankomende rustigere winterperiode is de tijd om te bekijken of er voor 2019 in nieuwe hooibouwmachines geïnvesteerd moet worden, of dat alles nog up to date is en er alleen onderhoud nodig is. Bij de aanschaf van een nieuwe machine heeft u het voordeel van de nieuwste technieken voor een betere ruwvoeroogst. Een aan aantal steekwoorden daarin zijn, “hogere capaciteit, lager asgehalte, minimale verliezen en hogere betrouwbaarheid”.

Als u vroeg beslist heeft dit voor Krone het voordeel dat ook wij al in de winterperiode volop kunnen produceren, en dat de machines op tijd voor het seizoen geleverd kunnen worden. Daarom krijgen de klanten die vroegtijdig beslissen ook de hoogste kortingen (vroeg koop condities).

Om de keuze voor een nieuwe Krone machine nog wat extra te vereenvoudigen bieden wij u een waardebon van € 500,- aan. Deze waardebon kunt u inwisselen bij een Krone dealer bij u in de buurt tot 30 november 2018, als extra korting op een nieuwe Krone maaier, schudder of hark. Wanneer u beslist om geen investeringen te doen in hooibouwmachines, wensen wij u natuurlijk ook een succesvolle ruwvoeroogst in 2019.