Hierbij nodigen wij u van harte uit op de KRONE voederwinningsdemonstratie, waarbij we u ons complete programma machines in de praktijk tonen, van nieuwste EasyCut maaiers tot aan de BiG X 580 hakselaar met de revolutionaire Vari-Stream geveerde gewasstroom. Met de EasyCut maaiers met SmartCut maaibalken, de KWT 1300 getrokken schudder en de nieuwe Swadro TC 930 harken met unieke Lifttanden.

De nieuwe BiG M 450 met Heavy Duty SafeCut maaibalken en 9,95 m werkbreedte, de BiG Pack HighSpeed grootpak- persen met VariCut 51 messen snij-inrichting,

De nieuwe MX dubbeldoelwagen met beweegbare voorwand, ZX dubbeldoelwagens, de TX silagewagen en natuurlijk de nieuwe Comprima Facelift perswikkelcombinaties, met nieuw design en techniek.

Kom naar de landelijke Krone demonstratie op:

– Noord-Nederland: donderdag 30 augustus 2018 om 19:00 in Noordbroek (Gr.)

Ook bij slecht weer gaat de demonstratie door!

 

Aanvang is om 19:00.
Bedrijf: MTS van Adrichem
Demoadres: Pastorieweg
Plaats: Noordbroek

Route

Vanaf de A7 neem “afslag 44” naar de N33 richting Noordbroek. Vervolgens op de N33 de eerste afslag richting Noordbroek. Bij de afslag linksaf slaan en Noordbroek rechtsaf bij de Krone bewegwijzering. Volg de Krone bordjes.

Vanaf de N33 Siddeburen richting Noordbroek, neem afslag Noordbroek en ga bij de afslag rechtsaf richting Noordbroek. Vervolgens in Noordbroek rechtsaf bij de Krone bewegwijzering. Volg de Krone bordjes.

demo landelijke krone