Vandaag, exact 20 jaar geleden, werd de eerste veldhakselaar van KRONE – de BiG X – voor het eerst aan het publiek voorgesteld. De zelfrijder begon in een snelle uitvoering als 40 km/u machine aan de eerste tests en werd als 540 pk sterke machine voorgesteld. Met de nieuwe Big X completeerde Krone haar programma, dat sinds 2000 alle machines voor de ruwvoederwinning omvat. Samen met de EasyFlow pick-up en de EasyCollect maisbek kwam de Big X destijds op de markt.

Vanwege dit jubileum hebben wij voor deze video nog een keer alle BiG X generaties – beginnend bij de BiG X1, via de BiG X V8 tot aan de BiG X 1180 – bij elkaar gebracht waardoor in een adembenemende ruimte Dr. Josef Horstmann, directeur R&D, Hermann Brüggemann, verkoopleider Duitsland, en Martin Eying, directeur Sales & Marketing de kans hebben gepakt om te vertellen over het succesverhaal van de hakselaar uit het Emsland.

Met deze video vieren wij niet alleen 20 jaar BiG X, maar willen wij ook van de mogelijkheid gebruik maken om dankjewel te zeggen voor 20 jaar loyaliteit richting KRONE en onze BiG X!