Hoogtepunten Agritechnica 2015

Bromach BV was dit jaar aanwezig op de grootste landbouwwerktuigenbeurs ter wereld; Agritechnica in Hannover. Met ruim 2.800 standhouders was er enorm veel te zien. Speciaal voor u hebben wij een aantal hoogtepunten op een rij gezet.

eigenstandagritechnica

Hoogtepunten Agritechnica

Bredal F8 kunstmeststrooier

Bredal toonde de hagelnieuwe F8 kunstmeststrooier. Deze F8 is super geoptimaliseerd voor het strooien van kunstmest in werkbreedtes van 24 tot 36 meter. De strooier is voorzien van sectiecontrole in 12 stappen, ISOBUS voorbereid en volledig uitgerust met de nieuwste software. Dit in combinatie met GPS besturing en geïntegreerde weegtechniek maakt dat de Bredal F8 kunstmeststrooier voorbereid is op alle eisen die in de praktijk gesteld worden.

bredalf8bredalf82

SILOKING 500+

SILOKING presenteerde de nieuwe 500+ zelfrijder serie. Deze machine is met name ontwikkeld voor bedrijven die grote afstanden moeten rijden, denk bijvoorbeeld aan loonwerkvoeren. De 500+ serie is optioneel uit te rusten met een snelheidsmodule tot 50 km/u, waarbij met verlaagd motortoerental kan worden gereden. Verder is de 500+ serie uitgerust met een nieuwe cabine, zoals deze ook op de eerder geïntroduceerde 4.0 serie zelfrijders te zien is. Het comfort in deze cabine is van een zeldzaam hoog niveau. De aansturing van de 500+ serie loopt via ISOBUS.

siloking500+

Premos 500

Met de Premos 500 liet Krone zich weer van zijn meest innovatieve kant zien. De Premos kan stro verwerken tot 15 mm dikke pallets. Dit kan zowel direct vanaf het zwad maar ook als stationaire opstelling gebeuren. De pallets kunnen voor velerlei doeleinden gebruikt worden, te denken valt natuurlijk aan verwarmingsprocessen maar ook voor bijvoorbeeld het instrooien in stallen zijn de pallets heel geschikt.

Kronepremos

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag