Emissievrij zonder vermogen in te leveren en geluidloos zonder verlies van kracht. De Schäffer Electrolader bewijst weer eens dat al het denkbare mogelijk is. Het is de lader met duidelijke besparing. De geringe onderhoudskosten en hogere effectiviteit van het gehele systeem maken deze lader tot één van de meest bewuste oplossingen voor uw onderneming.

Geruisloos en zonder uitstoot met de Schäffer Electrolader

Geluid en uitstoot zijn vanaf nu lang verleden tijd! Een groot voordeel bij het werken binnen gebouwen, buiten stallen, schuren, loodsen, magazijnen en maneges. Mens, dier én omgeving profiteert optimaal van schone lucht en het buitengewoon lage geluidsniveau. Zo heeft de Schäffer Electrolader een groot voordeel voor iedereen. De Electrolader levert ook niet in op pk’s. Zo heeft de Electrolader 23e bijvoorbeeld dezelfde power als de diesel compactlader 2345. De 23e bereikt daarnaast als enige Electrolader de maximale snelheid van 20 km/u.

Kiest u voor duurzaam? Dan kiest u voor de Schäffer Electrolader!

De Electrolader is niet alleen de meest duurzame keuze voor uw onderneming, het is ook nog eens een kostenbesparende en efficiëntieverhogende keuze. Bij de ontwikkeling van de Schäffer Electrolader heeft uitstoot een grote rol gespeeld. Maar dit mocht niet ten kosten gaan van efficiëntie. Als we kijken naar de resultaten van de 23e, kunnen we vol vertrouwen stellen dat de gestelde doelen zijn bereikt. De machine heeft de perfecte combinatie van stijl, compactheid, gebruiksgemak en innovatie.

Een ware innovatie

Daarnaast kunt u zo vaak opladen als u wilt, zonder dat de levensduur van de batterij wordt beïnvloed. Dit komt door de Lithium-Ion technologie van de accu. Dit maakt de 23e tot een ware innovatie op het gebied van duurzaamheid. Kiest u ook voor een duurzame oplossing? Dan kiest u voor de Schäffer Electrolader! Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie over de Electroladers van Schäffer.