De Siloking SelfLine 4.0 bij Bromach

[dropcap size=small]S[/dropcap]iloking kenmerkt zich al jaar en dag door het intelligente design van de voermengwagens. Hiermee wordt voer mengen eenvoudig gemaakt, zonder precisie en nauwkeurigheid uit het oog te verliezen. De Siloking SelfLine 4.0 is één van de grootste innovaties van de afgelopen jaren. Met de SelfLine 4.0 heeft Siloking het concept doorontwikkeld voor enorme wendbaarheid. Hierbij blijft de mening zijn structuur behouden met de hoogste efficiëntie. U bent bij Bromach aan het juiste adres voor de vier verschillende SelfLine 4.0 modellen. Wij vertellen u hier meer over de modellen en hun specificaties.

Siloking SelfLine 4.0 : Compact

Ook voor oudere, en laag gebouwde boerderijen is het natuurlijk belangrijk dat u over de juiste voermengwagen beschikt. De SelfLine 4.0 Compact is speciaal ontworpen voor de wat smallere ruimtes. De Compact 1612 modellen hebben een lage bouw met 12 m3, 13 m3 en 16 m3. Hiermee zijn deze zelfrijdende voermengwagens de perfecte oplossing voor het traditionele familiebedrijf.

Siloking SelfLine 4.0 : Premium

In het Premium model van de SelfLine 4.0 staat meer volume en grotere uitkuilhoogte centraal. Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan comfort en kracht. Dit model is de perfecte oplossing voor boerderijen met grotere groepen vee. Met de modellen Premium 15, 19 en 22 kunnen met de lange freesarm het voer tot een hoogte van 5 m uitgehaald worden.

Siloking SelfLine 4.0 : System 500+ 2519

Dit System 500+ mode kus dé allround machine voor weg en erf met 19 m3, 22 m3 en 25 m3. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld melkveebedrijven met meerdere locaties. Ook voercoöperaties en loonwerkbedrijven stellen de ongeëvenaarde kwaliteiten van de System 500+ op prijs. Een grote kracht van dit model is dat de wagen bij het snel rijden op de weg, net zo overtuigd als op krappe erven.

Siloking SelfLine 4.0 : System 1000+ 3225

De XXL-klasse van de zelfrijdende voermengwagens van Siloking. De ultieme oplossing voor grote melkveebedrijven en biogasinstallaties. Met een inhoud van 25 m3 en 32 m3 is de System 1000+ imposant door de hoge wendbaarheid, grote capaciteit en efficiënte prestaties. Wilt u een zeer snelle en homogene mening? Dan is de System 1000+ de juiste oplossing voor u.

Bromach helpt u verder

Wilt u graag meer informatie over de SelfLine 4.0 of wilt u vrijblijvend advies op maat? Dan bent u bij Bromach aan het juiste adres. Onze Siloking-specialisten staan voor u klaar. Neem nu vrijblijvend contact op met ons, en wij helpen u aan de juiste voermengwagen!

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag