De perfecte voermengwagen vindt u bij Bromach

In ons ruime assortiment vindt u altijd de voermengwagen die perfect aansluit bij uw wensen. Tijdens het mengen is het natuurlijk van belang dat het voer structuur behoudt en dat de wagen homogeen kan mengen. Lang en kort, maar ook droge en vochtige componenten moeten exact gemengd worden en gelijkmatig gedoseerd worden. Wanneer u een voermengwagen in gebruik heeft welke niet exact en met precisie mengt en doseert, heeft dit een negatieve invloed op de kwaliteit van het voer en aansluitend negatieve invloed op de door u te behalen winst! Bij Bromach vindt u een uitgebreid assortiment aan Siloking voermengwagens. De samenwerking tussen Siloking en Bromach bestaat al 15 jaar.

Siloking voermengwagen

Wij zijn altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. De voermengwagens van Siloking zijn hierin simpelweg de beste, wanneer we kijken naar de hoge kwaliteit van de wagens en de beste prijs voor de klant. Daarbij biedt Siloking een breed assortiment voermengwagens waar u uit kunt kiezen! De juiste wagen bespaart u niet alleen veel tijd, het bespaart ook geld! Daarom kiest u natuurlijk voor een expert welke u een passend advies kan geven over het type voermengwagen welke bij uw bedrijf past! Hieronder vindt u alle voermengwagens met een korte beschrijving zodat u snel een keuze kunt maken!

Getrokken voermengwagen

De TrailedLine serie van Siloking bestaat uit verticale getrokken voermengwagens met een volume van 5 tot 45 m3. De TrailedLine serie staat bekend om zijn combinatie van lage kosten met een maximale betrouwbaarheid. Van de Siloking Smart serie, geschikt voor 35 koeien per trommelvulling tot de TrailedLine 1000+ serie, geschikt voor ruim 320 koeien per trommelvulling, u vindt het bij Bromach! Bekijk hier het aanbod getrokken voermengwagens.

Zelfrijdende voermengwagen

Hecht u grote waarde aan efficiëntie, lage gebruikskosten, en een exacte menging? En wilt u de zelfrijder ook kunnen gebruiken in oude/lage gebouwen? Dan is de zelfrijdende voermengwagen precies waar u naar op zoek bent! In ons assortiment zijn namelijk wendbare zelfrijders met een lage bouw en een groot volume! Precies de combinatie die u zoekt wanneer u veel vee heeft in een laag gebouw! Bekijk hier ons volledig assortiment zelfrijdende voermengwagens.

Elektrische voermengwagen

De duurzaamste wagen die voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen! De eTruck is volledig elektrisch en is geschikt voor zowel mengen, transport, als doseren! Daarnaast is de eTruck veelzijdig inzetbaar! Dat komt door zijn grote wendbaarheid. De comfortabele en milieuvriendelijke oplossing van Siloking.
Bekijk hem hier!

Stationaire voermengwagen

De StaticLine is de stationaire lijn wagens van Siloking. Deze lijn is uitermate geschikt voor de integratie van de voermengwagen met bestaande voersystemen in uw bedrijf. Deze lijn staat ook bekend om zijn gebruiksgemak. Een makkelijke en geschikte aanwinst voor uw bedrijf. Bekijk de StaticLine hier!

Bromach helpt u verder

De voermengwagenspecialisten van Bromach staan u vrijblijvend te woord. Neem dus gerust contact op en wij zorgen ervoor dat u de voermengwagen krijgt die het beste past bij uw bedrijf en bij uw wensen!

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag