De perfecte kuilhapper voor ieder bedrijf

Ieder bedrijf is uniek. Dat betekent ook dat voor ieder bedrijf andere kwaliteiten en eigenschappen belangrijk zijn voor de keuze aan landbouwmachines. Wat echt onmisbaar is bij ieder bedrijf; de kuilhapper! Als leverancier van wereldmerken, bent u bij Bromach uiteraard aan het juiste adres voor duurzame, krachtige en compacte Redrock kuilhappers. Bent u nieuwsgierig geworden naar de perfecte kuilhapper, specifiek voor uw onderneming? Lees dan snel verder!

De Redrock Alligator kuilhapper

De Alligator is verkrijgbaar in twee series, namelijk de 85-serie en de 130-serie. De werkbreedtes van deze series variëren tussen de 140 cm en 300 cm, met een blokinhoud vanaf 0,95 m3 tot 3,80 m3! De alligator serie is daarnaast de perfecte keus, wanneer u van plan bent de kuilhapper te gebruiken in combinatie met een voorlader, teleskooplader/verreiker en shovel. Zo kunt u met de Alligator serie uw machine naar wens verder uitrusten, zodat het naadloos aansluit bij uw werkzaamheden!

De Redrock Telegator kuilhapper

De Telegator 100-serie is uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met telescoopladers, verreikers en middenklasse shovels. Deze 100-serie bestaat uit drie verschillende modellen, namelijk de 180-100 model, de 200-100 model en de 240-100 model. Wilt u weten welke toebehoren leverbaar zijn bij de Redrock Telegator Kuilhapper? Klik hier!

De Redrock Allround kuilhapper

Voor degene die een veelzijdige kuilhapper zoekt, biedt de Allround serie de perfecte oplossing. Dit zijn namelijk multifunctionele kuilhappers die allen uitgerust zijn met een gesloten bodem. Met de hardox bodemmes aan de voorzijde van de bodem wordt het uitkuilen van diverse producten een fluitje van een cent. De gesloten bodem met gesloten snijschild zorgen ervoor dat ook hele fijne producten, zoals meel of mais, geladen kunnen worden zonder te morsen. De Allround serie bestaat uit 9 verschillende modellen. Zo is er altijd de perfecte match te vinden tussen kuilhapper en onderneming.

Bromach vindt uw perfecte match

Het assortiment machines is zo uitgebreid, dat wij begrijpen dat het soms moeilijk is een goede keus te kunnen maken. Maar wees niet gevreesd, onze kuilhapperspecialisten staan voor u klaar! U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons voor persoonlijk advies op maat. Ook kunt u gebruik maken van onze demo-machines. Hierbij kunt u een afspraak maken met ons, dan brengen wij de machine bij u op locatie. Zo kunt u precies zien of u de perfecte match hebt gevonden met uw machine.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag