Hierbij nodigen wij u van harte uit op de KRONE voederwinningsdemonstraties, waarbij we u ons complete programma machines in de praktijk tonen, van nieuwste EasyCut maaiers tot aan de BiG X 580 hakselaar met de revolutionaire Vari-Stream geveerde gewasstroom. Met de EasyCut maaiers met SmartCut maaibalken, de nieuwe KWT 1300 getrokken schudder en de nieuwe serie Swadro TC 930 harken met de unieke Lifttanden.

De BiG M 420 met Heavy Duty SafeCut maaibalken, de BiG Pack HighSpeed grootpakpersen met 25% meer persslagen / minuut, De nieuwe RX dubbeldoelwagen met beweegbare voorwand en SpeedSharp, MX dubbeldoelwagens, de TX silagewagen en natuurlijk de Comprima X-treme perswikkelcombinaties, met snelle baalovergave.

Zoals u van Krone gewend bent, zullen er dit jaar wederom twee grote Krone voederwinningsdemonstraties georganiseerd worden. Deze staan gepland op dinsdag 29 Augustus en dinsdag 5 september.

Locatie voederwinningdemonstratie Noord- Nederland

Deze Krone voederwinningdemonstraties worden gehouden in Noord-Nederland, Pingjum (Frl.) en Zuid-Nederland, Oijen (N-Br.).

De demo in Noord-Nederland wordt gehouden in het gebied van en in samenwerking met LMB van der Laan Harlingen en wel op:

  • Dinsdag 05 september 2017 om 19:00 uur in Pingjum (Frl.)

Ook bij slecht weer gaan de demonstraties door!

voederwinningsdemonstratie 5 sept

voederbromach