[dropcap size=small]P[/dropcap]untsgewijs volgen hier een 20-tal punten waarop de Redrock kuilhappers zich onderscheiden.

 

 

1. Onbetwiste specialist die al gedurende meer dan 25 jaar ervaring heeft in het produceren van een complete serie kuilhappers.

2. Zeer robuuste constructie met slimme details, opgebouwd door ervaring.

3. Uitermate compleet programma met meer dan 25 modellen waarbij alle “tandenhappers”  ook nog met hefmast uitgerust kunnen worden.

4. Omvangrijk programma aan toebehoren waaronder hydraulische afschuivers, aanschroefbare aanbouwdelen voor vele merken voorladers en loaders, inzetbakken voor los product etc.

5. Opbouw van de happers grotendeels uit 15 mm plaat cq koker. Deze platen worden “ongerold”  aangeleverd en zijn uitermate vormvast en stabiel.

6. Gebruik van Duitse kwaliteit tanden.

7. Gebruik van speciale konische tandenbussen in de tandenbalk. De tanden kunnen hierdoor strak vastgedraaid worden zonder dat daarbij extra druk op de tandenbalk uitgeoefend wordt. De tand wordt over de volle dikte van de tandenbalk ondersteund. Onder de tandenbalk is over de gehele breedte een slijtstrip aangebracht. De wanddikte van de tandenbalken bedraagt 10 mm!

8. Extra ondersteuningsbussen voor de buitenste tanden voor extra stabilieit

9. Alle modellen, uitgezonderd Telegator en Allround, zijn voorzien van een speciale zijgeleiding die het snijschild extra stabiliteit geven tijdens het snijden in de kuil.

10. Zeer zware draaipunten (bij de 130-serie met een diameter van 60 mm!), gelagerd in bussen en uiteraard smeerbaar.

11. Alle messen, zowel aan voorzijde als zijkant zijn aangeschroefd, dus eenvoudig te vervangen in geval van evt. beschadigingen.

12. De voorste messen zijn op een separaat ingelaste strip aangebracht. Doordat deze strip 25 mm dik geeft dit tevens een hoge mate van stabiliteit aan het snijschild. De gaten voor de mesbevestiging zijn via een lasermachine aangebracht voor een exacte passing van de messen.

13. Alle messen zijn vanzelfsprekend gehard en zelfslijpend.

14. Alle messen zijn aan de bovenkant “afgesteund”  zodat de mesbouten ontlast worden.

15. Alle happers zijn voorzien van een speciale voorziening waardoor tijdens het snijden geen kuil in de cilinder getrokken wordt.

16. De hoekstoppers (zorgen dat de messen niet op de bodem komen) zijn gehard en aangeschroefd.

17. De Allround serie is voorzien van een halfronde bodem/achterwand. Deze bodem is uit 1 plaat gemaakt en daardoor zeer sterk, stabiel en vormvast.

18. Door de halfronde bodem/achterzijde lost de Allround gemakkelijk en blijft er geen tot zeer weinig voer in de happer achter.

19. Alle snijschilden zijn aan de binnenzijde voorzien van versterkingsstrippen voor extra stabiliteit.

20. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

21. Levering bijna altijd uit voorraad. Bromach heeft een continu voorraad van ca. 150 tot 200 stuks.Redrock, het origineel met 25 jaar ervaring, vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!