Vanaf 1 januari 2021 is Bromach B.V. hoofddealer van alle AP grondverzetmachines in de provincies Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Friesland.

Bromach is al jaren importeur van Schäffer knikladers in Groningen, Friesland en Drenthe. In deze provincies en in Noord-Holland is Bromach daarnaast Krone-importeur. Met een gedreven
netwerk van dealers is Bromach een graag en veel geziene partij voor o.a. loonwerkers in Noord-Nederland.

Het sterke marktaandeel van Bromach is door Christiaan Blaakmeer (account manager bij AP Machinebouw) niet onopgemerkt gebleven en een hoofddealerschap past uitstekend bij de nieuwe dealerstrategie die Christiaan wil uitzetten. Het contact met Joost Minderhoud (bedrijfsleider bij Bromach) was snel gelegd en na een aantal goede gesprekken waren beide heren tevreden en enthousiast over de gemaakte afspraken.

Deze samenwerking tussen AP en Bromach betekent niet dat de “reguliere” dealers van AP in dit gebied geen AP grondverzetmachines meer mogen verkopen. Hierin verandert niets behalve dat alle leveringen vanaf heden via Bromach verlopen. Voor vragen of meer informatie staan wij u uiteraard graag te woord.

Namens AP : Christiaan Blaakmeer 06 2491 8049
Namens Bromach : Joost Minderhoud 06 5247 5554

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de AP productbrochure met grondverzetmachines