Bromach cursussen

[dropcap size=big]W[/dropcap]ij geven regelmatig cursussen aan zowel klanten als monteurs, zodat zij de machines zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. Op deze manier wordt de vakkennis van onze cursisten vergroot. Hieronder een greep uit de gegeven Bromach cursussen:

 

Cursus Big PackCursus Big Pack

Deze cursus is gegeven aan klanten welke onlangs een nieuwe Krone Big Pack Grootpakpers hebben aangeschaft. Het doel van de cursus is om nieuwe gebruikers van het merk Krone wegwijs te maken met de bedieningskast van de grootpakpers en het opsporen en verhelpen van veel voorkomende storingen.

 

Cursus ComprimaCursus Comprima

Deze cursus is gegeven aan klanten van de Krone Comprima ronde balen pers. Het doel van deze cursus is het wegwijs maken in de bedieningskast van de ronde balenpers. Daarnaast geven wij klanten handige tips&tricks om veel voorkomende storingen zelf op te sporen en te verhelpen.

 

Opfriscursus Big PackOpfriscursus Big Pack

De opfriscursus is gegeven aan gebruikers van de Krone Big Pack grootpakpers. Alle cursisten zijn één of enkele jaren eerder al bij Bromach op de gebruikerscursus geweest. Tijdens deze cursus wordt uitleg gegeven om op een eenvoudige manier meest voorkomende storingen zelf te verhelpen. Tevens zijn alle cursisten na afloop in staat om vragen van klanten te beantwoorden en de bediening van de pers uit te leggen.

 

Monteurscursus BigPackMonteurscursus Big Pack

Onlangs is een cursus gegeven aan monteurs van diverse mechanisatiebedrijven. Deze cursus is gegeven bij Bromach. Met behulp van deze cursus leiden we monteurs op bij het opsporen en verhelpen van storingen.

 

 

Monteurscurus ComprimaMonteurscursus Comprima

Deze cursus is gegeven aan monteurs van diverse mechanisatiebedrijven. Het primaire doel van deze cursus is het opleiden van monteurs voor het opsporen en verhelpen van storingen.

 

 

Cursus landbouwmachines

 

 

 

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag