Betrouwbaar en krachtig: de Redrock oprijwagen

De oprijwagens van Redrock zijn gemaakt met oog op de meest uitdagende klussen in de agricultuur. Met het superieure ontwerp van de oprijwagen wordt ingespeeld op alle wensen van de harde werkers van Nederland. De wagens dragen bij aan de werkefficiëntie van uw onderneming en maken uw klus een fluitje van een cent. Redrock heeft een breed aanbod wagens ontworpen, van balenwagens tot Low Loader oprijwagens in verschillende uitvoeringen. Tegenwoordig is de Redrock oprijwagen onmisbaar op ieder landbouwbedrijf, maar ook in de bouw en industrie maken de Redrock wagens een opmerkelijk verschil!

Balenwagens

Redrock heeft de balenwagen ontworpen om veelzijdig ingezet te kunnen worden voor allerlei uiteenlopende klussen. De balenwagens zijn leverbaar in verschillende formaten, maar het is ook mogelijk de wagen op maat te laten maken. Uiteraard heeft u ook de keuze uit een tal van opties voor uw wagen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een balenrek, lucht- en hydraulische remmen, ABS, ingebouwde gereedschapskist.

Low Loader oprijwagen

Ontwikkeld voor de zwaarste klussen: de Low Loader oprijwagen geeft een nieuwe betekenis aan het woord “kracht”! Laden en lossen is nu ook erg eenvoudig door de laadhoek van slechts 13 graden. De Low Loader is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen en heeft uiteraard ook een tal extra opties waar u uit kunt kiezen. Op deze pagina leest u alles over de Redrock Low Loader oprijwagens. Naar wens zijn andere lengtes mogelijk.

Alles voor uw onderneming

Naast verschillende oprijwagens heeft Redrock een uitgebreid assortiment machines voor al uw klussen in en rond uw landbouwbedrijf. Van kuilhappers en grasvorken tot mesttanken en strohakselaars: u vindt het in ons assortiment Redrock machines. Bent u op zoek naar een specifieke machine, maar staat het niet op onze website? Wees gerust, wij helpen u aan de juiste machine! Neem nu vrijblijvend contact op met één van onze Redrock specialisten.

Bromach staat voor u klaar

Naast het kopen van nieuwe landbouwmachines, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tweedehands landbouwmachines, demonstraties van machines, demo machines kopen, machine onderhoud, onderdelen bestellen, en nog veel meer! Daarnaast hebben wij ook een leuke webshop waar u allerlei artikelen kunt vinden van grote merken. Van merchandise en schaalmodellen tot kleding en accessoires! Neem gerust eens een kijkje! Heeft u een vraag over ons actuele aanbod of wilt u graag een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag