Bent u al klaar voor het nieuwe oogstseizoen?

[dropcap size=big]O[/dropcap]nze monteurs werken hard om alle machines gereed te maken voor het nieuwe oogstseizoen. Veel machines zijn inmiddels afgeleverd! Hieronder een kleine impressie van onze werkzaamheden van de afgelopen maanden.

 

Krone-Big-Pack-1290-XC

Krone Big Pack 1290 XC

Onlangs heeft Bromach een nieuwe Krone Big Pack 1290 XC Highspeed afgeleverd aan Loonbedrijf Westra uit Franeker, en is naar wens van Westra uitgerust met bredere banden. De nieuwe grootpakpers is standaard uitgerust met een ongestuurde pick-up. Dit heeft als voordeel dat er minder slijtagegevoelige delen op de machine gemonteerd zijn.

 

 

 

 

Bijsterbosch

Siloking SF 21 SCR

Deze Siloking SF 21 SCR is onlangs afgeleverd aan Mts Bijsterbosch uit Hemelum.  Mts. Bijsterbosch heeft wederom voor een Siloking zelfrijder gekozen. Deze nieuwe zelfrijder heeft een inhoud van 21 kuub, is uitgerust met een Ad-blue systeem om aan de nieuwste emissie-eisen te voldoen. Tevens het is de eerste machine met een nieuwe brede achteras. Deze vernieuwde achteras heeft een onafhankelijke wielophanging, dit zorgt voor meer stabiliteit op de weg.

Bijsterbosch 2

 

 

 

 

 

10259723_432874046877511_9065846260210798685_n

Bredal K-65

Deze Bredal kalk en kunstmeststrooier is onlangs afgeleverd aan Loonbedrijf Toering uit Oudega. De machine is uitgerust met brede banden, voor een optimale bodemdruk. Hij heeft een inhoud van 5 kuub en kan kalk tot 16 meter breed strooien en kunstmest tot wel 36 meter breed. Eventueel is deze machine uit te bereiden met een weeginrichting en GPS.

 

 

 

 

 

Krone-Big-M-420Krone Big M 420

Onlangs is deze Big M 420 afgeleverd aan Loonbedrijf van Dun uit Rutten. Dit is slechts één van de vier Big M’s welke dit jaar zijn afgeleverd. De overige machines zijn afgeleverd aan; Loonbedrijf KJ van der Velde uit Appingedam, Loonbedrijf Boven uit Finsterwolde en tot slot Loonbedrijf Wieringa uit Bedum. De Big M 420 is een gewilde machine en door de werkbreedte van 9,7 meter kan de Big M een hoge maaicapaciteit behalen.

 

 

 

Krone-triple-maaicombinatieKrone triple maaicombinatie

Deze Krone triple maaicombinatie is onlangs afgeleverd door Krone dealer Broekens te Stiens aan Loonbedrijf GD de Vries uit Hallum. de Vries kiest wederom voor een Krone maaicombinatie. Een dubbele maaier met een werkbreedte van 6,3 meter heeft plaats gemaakt voor een triple maaier met een werkbreedte van 8,6 tot 8,9 meter.

 

 

 

 

Redrock-VariCut-20-RD het nieuwe oogstseizoenRedrock VariCut 20 RD

Onlangs is de Redrock VariCut 20 RD afgeleverd aan Fam. Hettinga uit Kloosterlidlum. Deze Redrock voermengwagen is op speciaal verzoek van de klant, uitgerust met een dwarsafvoerband aan de achterzijde. Op deze wijze kan met de wagen aan twee zijden worden gelost. Omdat de dwarsafvoerband onder de wagen is gemonteerd, wordt de wagen niet langer, dit komt de wendbaarheid enorm ten goede. Door deze aanpassing heeft de nieuwe wagen dezelfde functionaliteit als de oude wagen van Fam. Hettinga. Zij hebben met de vorige maar liefst 14 jaar probleemloos gedraaid.

 

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag