SILOKING importeur Bromach BV is blij u mede te kunnen delen dat Bart Agro Mechanisatie de nieuwe SILOKING dealer is voor het gebied Flevopolder en de Veluwe. Het dealerschap is ingegaan per 1 november 2019 en geldt voor het gehele productprogramma van Siloking.

Bart Agro Mechanisatie is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Biddinghuizen, en verkoopt, onderhoudt en verleent service aan tractoren en landbouwmachines in de Flevopolder en op de Veluwe. Om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken, verrichten zij onderhoud op de locatie die u wenst. Met compleet ingerichte servicewagens en zeer gekwalificeerde en gespecialiseerde monteurs staan zij voor u klaar!

“wij zijn verheugd om Bart Agro Mechanisatie te mogen verwelkomen binnen het Siloking dealer netwerk voor de regio Flevopolder en de Veluwe” aldus Joost Minderhoud (bedrijfsleider Bromach BV). Bart Agro Mechanisatie beschikt over de juiste competenties die benodigd zijn bij de verkoop, onderhoud en aftersales van een nieuwe en/of gebruikte Siloking voermengwagen. Wij vertrouwen op een langdurige samenwerking in de toekomst en wensen het gehele team van Bart Agro Mechanisatie veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

Voor de Veluwe, werkt Bart Agro naast van Ommeren uit Lunteren.

Meer informatie kunt u vinden op www.bromach.nl en www.bartagromechanisatie.nl

Siloking SelfLine 4.0 serie’s: System 1000+, System 500+, Premium, Compact (v.l.n.r.)

 

Siloking TrailedLine 4.0 Premium