Balenpers van de hoogste kwaliteit

Wat is het grootste voordeel van het kopen van een balenpers van een wereldmerk? U heeft de garantie en zekerheid van topkwaliteit! Dat is ook één van de redenen waarom Bromach al jarenlange partner en leverancier is van Krone. In ons assortiment vindt u een breed aanbod Krone machines, zoals maaiers, harken, hakselaars, en nog veel meer! Krone staat bekend om de superieure technieken die worden toegepast in iedere machine. Daarnaast blijft het bedrijf alsmaar innoveren om het werk lichter te maken voor de harde werkers in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw én tweedehands balenpers

In ons assortiment vindt u niet alleen nieuwe balenpersen. Bij ons kunt u ook terecht voor een groot aanbod occasions. Onze occasions worden voortdurend aangevuld met nieuwe toevoegingen. Bent u op zoek naar een specifieke tweedehandse balenpers en staat de machine niet tussen onze actuele occasions? Neem dan contact op met onze specialisten! Wij helpen u bij de zoektocht en houden u op de hoogte wanneer er een geschikte balenpers in ons assortiment wordt toegevoegd. Dit is nou eenmaal de topservice die we graag aan onze dealers leveren. Naast occasions kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor nieuwe machines.

Nieuwe balenpers

Bestelt u een nieuwe machine bij ons? Dan kunt u natuurlijk kiezen uit een ruim aanbod accessoires. Zo kunnen we de machine uitrusten met bijvoorbeeld een uniek perssysteem! Op deze manier wordt de machine geheel naar eigen wens afgestemd op uw specifieke behoeften. Weet u nog niet precies welke machine en accessoires het beste bij uw doel passen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten. Wij raden u ook aan een afspraak te maken voor een demo. Dan brengen we de gewenste machine naar u op locatie en wordt er een uitgebreide demonstratie gegeven. Zo weet u altijd precies welke machine het beste bij u en uw bedrijf past.

Een machine van Bromach

Sinds 2004 opereert Bromach zelfstandig, maar onze kracht en kennis komt voort uit ruim 100 jaar ervaring met het boerenleven. Wij weten wat er speelt en kunnen u passend advies op maat geven. Daarnaast bent u verzekerd van topservice en snelle levertijden. U kunt bij ons terecht voor nieuwe machines van de merken Krone, Redrock, Siloking, Schäffer, Bredal en Tanco. Houdt ook onze occasion machines goed in de gaten om uw kans niet mis te lopen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de balenpersen in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

 

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag