Agrarisch tweedehands

Agrarisch tweedehands, oftewel: tweedehands landbouwmachines voor de agrarische sector. Ook dat vindt u bij Bromach! Wij beschikken over een ruim aanbod aan occasions. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voermengwagens, oogstmachines, grootpakpersen, hooibouwmachines, kuilhappers, kalkstrooiers en strohakselaars.

Op de pagina occasions vindt u een uitgebreid assortiment gebruikte landbouwwerktuigen. Hier vindt u tevens alle prijzen en een uitgebreide lijst met specificaties. Wilt u ons aanbod gebruikte landbouwwerktuigen op locatie bezichtigen? Dat kan! Wij heten u van harte welkom op onze werkplaats & showroom in Gorredijk, waar u nader kennis kunt maken met de gewenste machine.

Advies op maat

Soms kan de aanschaf van een tweedehands machine een lastige keuze zijn. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien met advies op maat.

Kies voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit!

Onderhoud, service en reparatie

Heeft u een specifieke machine op het oog maar wilt u een aantal aanpassingen doorvoeren? Ook die mogelijkheid bestaat. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met onderdelen, service, onderhoud en reparatie. Er bestaat ook een mogelijkheid om uw machine grondig na te laten kijken door onze monteurs. Wij beschikken over gedreven vakmensen. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij altijd voorzien in uw behoeften.

Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie maakt ons dé ideale partij voor de aanschaf van  landbouwmachines.

Merken

Bent u op zoek naar een maaimachine of voermengwagen? Wij beschikken over uiteenlopende populaire merken, waaronder:

Krone, Siloking, Redrock, Bredal, John Deere, Claas, Deutz-Fahr, Fendt, New Holland, Case IH, Kuhn, Amazone, Massey Ferguson, Trioliet, Strautmann, RMH, von Lengerich

Naast tweedehands machines leveren wij ook nieuwe landbouwwerktuigen van zeer hoge kwaliteit. Wilt u een landbouwmachine kopen, of wilt u meer informatie ontvangen?  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactpersonen

Op zoek naar meer informatie over een specifieke machine?  Neem contact op met één van onze specialisten. U vindt de juiste contactpersoon per machine op de pagina occasions.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag