13 redenen om voor een Redrock kuilhapper te kiezen

13 redenen om voor een Redrock kuilhapper te kiezen:

1. Onbetwiste specialist die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in het produceren van een complete serie kuilhappers.

 

2. Uitermate compleet programma met meer dan 25 modellen waarbij alle “tandenhappers”  ook nog met hefmast uitgerust kunnen worden.

 

3. Omvangrijk programma aan toebehoren waaronder hydraulische afschuivers, aanschroefbare aanbouwdelen voor vele merken voorladers en loaders, inzetbakken voor los product etc.

 

4. Opbouw van de happers grotendeels uit 15 mm plaat cq koker. Deze platen worden “ongerold”  aangeleverd en zijn uitermate vormvast en stabiel.

 

5. Gebruik van Duitse kwaliteit tanden.

 

6. Gebruik van speciale konische tandenbussen in de tandenbalk. De tanden kunnen hierdoor strak vastgedraaid worden zonder dat daarbij extra druk op de tandenbalk uitgeoefend wordt. De tand wordt over de volle dikte van de tandenbalk ondersteund. Onder de tandenbalk is over de gehele breedte een slijtstrip aangebracht.”

 

7. Extra ondersteuningsbussen voor de buitenste tanden voor extra stabilieit

 

8. Alle modellen, uitgezonderd Telegator en Allround, zijn voorzien van een speciale zijgeleiding die het snijschild extra stabiliteit geven tijdens het snijden in de kuil.

 

9. Zeer zware draaipunten (bij de 130-serie met een diameter van 60 mm!), gelagerd in bussen en uiteraard smeerbaar.

 

10. Alle messen, zowel aan voorzijde als zijkant zijn aangeschroefd, dus eenvoudig te vervangen in geval van evt. beschadigingen.

 

11. De voorste messen zijn op een separaat ingelaste strip aangebracht. Doordat deze strip 25 mm dik geeft dit tevens een hoge mate van stabiliteit aan het snijschild. De gaten voor de mesbevestiging zijn via een lasermachine aangebracht voor een exacte passing van de messen.

 

12. De hoekstoppers (zorgen dat de messen niet op de bodem komen) zijn gehard en aangeschroefd.

 

13. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Meer weten over ons aanbod?

Stel hier uw vraag